Allscan partners, samen maken we het mogelijk

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor elke softwarebehoefte. Zo maken wij bij het ontwikkelen van onze oplossingen gebruik van Microsoft .NET en bieden wij ook oplossingen op gebied van beveiliging met o.a. Sophos security. Ook hebben wij partners waardoor we voordelige aanbiedingen kunnen doen voor barcodeprinters, barcodescanners en alle overige barcode gerelateerde producten.
Microsoft

Microsoft

De meeste oplossingen die wij bouwen zijn gericht op het web en met elk apparaat te gebruiken, deze weboplossingen worden mogelijk gemaakt dankzij de technologie die Microsoft mogelijk heeft gemaakt. Bij Microsoft bieden ze uitgebreide en professionele mogelijkheden op gebied van beveiliging en ondersteuning, het .NET framework van Microsoft biedt ons als ontwikkelaars uitgebreide keuze en mogelijkheden in de ontwikkeling van jouw oplossing.

In tegenstelling tot veel open-source projecten heeft Microsoft een roadmap voor de toekomst, zodat wij nu en in de toekomst werkbare oplossingen kunnen bieden.

Vanaf de start is Allscan Microsoft partner, dit betekent dat wij naast software ontwikkeling ook software van Microsoft kunnen bieden. Ben je op zoek naar Microsoft producten zoals Windows, Office, CRM, Dynamics? Ook deze produkten kunnen wij leveren.


Neem gerust contact met ons op, het is de eerste stap naar een goede oplossing!