Allscan, our software for your success

Allscan levert data gedreven software oplossingen voor een brede groep klanten in verschillende branches. Doordat wij oplossingen bouwen voor verschillende branches beschikken we over uitgebreide kennis van uiteenlopende processen. Deze kennis gebruiken we bij het maken van een oplossing voor jouw probleem of wens. Je hebt zelf geen kennis nodig van de techniek, wij zorgen ervoor dat jouw oplossing werkt en in de toekomst probleemloos kan meegroeien met jouw bedrijf.

Onze oplossingen zijn tegenwoordig veelal web-based, waardoor apparaat onafhankelijk werken mogelijk is, maar wij ontwikkelen ook traditionele Windows applicaties en Apps voor Android of iOS.

 Waarom je voor Allscan kiest

Allscan denkt in oplossingen! Met een oplossing van Allscan kun je vooruit, onze oplossingen zijn vernieuwend, efficiënt, kostenbesparend en hebben altijd het gewenste effect!

Iedereen verdient goede software. Allscan bouwt softwareoplossingen die snel en gebruiksvriendelijk werken en een stevige fundering vormt voor de toekomst.

Onze missie is iedereen, overal en altijd van up-to-date en vooral nuttige informatie te voorzien met behulp van kwalitatief hoogstaande (web-based) software oplossingen, zonder dat je zelf enige kennis nodig hebt van techniek.

Om de continuïteit en toekomstige ontwikkelingen van jouw op maat gemaakte oplossing te waarborgen, hanteren wij speciale afspraken met betrekking tot broncode.

 Aandacht voor jouw oplossing

Jouw project verdient de aandacht die het moet krijgen. Ons team is snel, betrokken en ervaren en het is de passie van ons team om voor jou de ideale oplossing te ontwikkelen. Eén van onze doelen is het hebben van tevreden gebruikers, we werken probleemoplossend en stoppen dan ook pas als er een oplossing is gevonden.

Alles wat wij nodig hebben is een duidelijke schets van jouw probleem of wens en budget. Vaak kunnen wij binnen de kaders van het gestelde budget softwareoplossingen bieden die praktisch zijn en niet veel hoeven te kosten.

Wij hebben geen accountmanagers of verkopers, wij werken alleen met ervaren ontwikkelaars die jouw problemen kunnen oplossen en wensen kunnen vervullen. En is een probleem te groot of onhaalbaar voor ons, dan helpen wij bij het vinden van de juiste partij.

 Software met toegevoegde waarde

Software oplossingen van Allscan hebben altijd toegevoegde waarde. De software heeft waarde omdat het jou direct ondersteunt binnen processen (marketing, sales, productie) of juist direct een continue kostenbesparing oplevert.

Door de nieuwste technologieën en technieken te gebruiken, kunnen wij snel een eenvoudige oplossing bieden voor jouw probleem of wens.

Onze software oplossingen zijn zo opgezet, dat wij snel nieuwe technieken kunnen omarmen en kunnen aansluiten op bestaande oplossingen. Vaak zonder dat alles aangepast hoeft te worden en passen naadloos op jouw werkwijze.

 Voorbeelden van onze oplossingen

  • Klantportalen met uitgebreide functionaliteiten voor klanten en medewerkers voor oa. Afvalwater Services, Kroonenburg advies, Alcontrol Food, GNO Bvba
  • Dashboards en overzichten voor inspectie en onderzoeksdata zoals in Allscan IRIS
  • Koppelingen die bestaande software met elkaar verbind, je hoeft niet alle software in jouw bedrijf te veranderen om het optimale resultaat van automatisering te behalen

 Specialist in inspectie- en onderzoeksoftware

Voor verschillende branches heeft Allscan inspecties en onderzoeken geautomatiseerd. Hierdoor is Allscan uitgegroeid tot een specialist in software ontwikkeling voor het invoeren en rapporteren van inspecties en onderzoeken. Allscan IRIS is onze eigen oplossing voor het uitvoeren en rapporteren van inspecties. Met Allscan IRIS kunnen inspecties en bijbehorende actiepunten geregistreerd worden op een smartphone of tablet.

Gebruik Allscan IRIS om inzicht te krijgen in actiepunten en uiteindelijk de kwaliteit van jouw eigen product, dienst of proces te verbeteren.

 Een partner voor de lange termijn

Onze opdrachtgevers zijn tevreden gebruikers, dit kun je zien aan onze jarenlange dienstverlening bij verschillende maatwerk klanten en de gebruikers van onze full service oplossingen.

Allscan is een partner die met je meedenkt, oplossingen verzint voor allerlei software wensen en problemen en wij stoppen pas wanneer de oplossing is gevonden. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, dit doen wij ook nog eens snel en doeltreffend. Dat maakt Allscan de ideale partner voor groeiende organisaties.


Neem gerust contact met ons op, het is de eerste stap naar een goede oplossing!