Allscan websites
Update jouw website overal vanaf pc, tablet of smartphone. Ideaal voor zzp-ers, hobbyisten, stichtingen en verenigingen.

Heb je nog geen website, is jouw website wel mobiel goed zichtbaar? Vindt jij het ook tijd voor wat moderners en vindt je alle zelfbouw websites zoals wordpress, joomla of drupal ingewikkeld door al het gedoe met plugins, waar je jouw bedrijf straks afhankelijk van maakt ? Dan is een Allscan website echt iets voor jou!

Allscan websites zijn responsive, d.w.z. de website wordt goed en volledig weergegeven op pc, tablet en smartphone en de layout wordt automatisch aangepast. Je hebt een CMS beschikbaar waarbij je zelf de inhoud van jouw website overal kunt updaten en je hebt de mogelijkheid om de website eventueel later op maat door te laten ontwikkelen, zonder dat je zelf iets hoeft te weten van de techniek.

 Allscan websites is een full service oplossing

Wij nemen het gehele technische beheer van jouw website/domein uit handen en plaatsen het eerste ontwerp wat wij bedacht hebben voor jou. Indien je al logo's, teksten en specifieke ideeën of wensen hebt, kun je die aanleveren. De domeinen reserveren wij voor jou, je hoeft zelf echt helemaal niets te weten van websites. Wij zorgen ervoor dat alles in orde komt en de eerste versie van de website zal al snel live staan.

Het gehele design kan dan nog op maat aangepast worden, ook specifieke functies kunnen toegevoegd worden. Uiteraard zijn er qua hosting ook ook afspraken op maat mogelijk waarbij je zelf het beheer houd op de servers en wij de software aanleveren/installeren.

Een normale Allscan website (zoals deze), je kunt zelf de teksten, logo's, kleuren en achtergrond instellen. Door de vaste layout wordt de website altijd goed gepresenteerd op mobiel, tablet of pc. Je kunt zelf de menu's, pagina's, bestanden, foto's invoegen en een contactformulier voor aanvragen vanaf de website. Uiteraard kan de website dan later op maat aangepast worden, maar dan heb je al wel iets goeds in handen waar je jouw bedrijf verder op kunt bouwen.

 Inhoud Allscan website

Allscan websites worden aangeboden vanaf slechts €20,- per maand. Aanpassingen op maat zijn uiteraard mogelijk, wij bespreken graag de mogelijkheden.

  • Domeinnaam en beheer
  • E-mail beheer
  • 15 Gb storage
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Allscan website met responsive layout
  • Eenvoudig CMS waarmee je de website met mobiel, tablet of op pc kunt updaten
  • Automatisch de beste weergave op alle toestellen in elke oriëntatie
  • Automatisch de beste weergave in de meeste browsers


Neem gerust contact met ons op, het is de eerste stap naar een goede oplossing!