Allscan partners, samen maken we het mogelijk

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor elke softwarebehoefte. Zo maken wij bij het ontwikkelen van onze oplossingen gebruik van Microsoft .NET en bieden wij ook oplossingen op gebied van beveiliging met o.a. Sophos security. Ook hebben wij partners waardoor we voordelige aanbiedingen kunnen doen voor barcodeprinters, barcodescanners en alle overige barcode gerelateerde producten.
Microsoft

Microsoft

De meeste oplossingen die wij bouwen zijn gericht op het web en met elk apparaat te gebruiken, deze weboplossingen worden mogelijk gemaakt dankzij de technologie die Microsoft mogelijk heeft gemaakt. Bij Microsoft bieden ze uitgebreide en professionele mogelijkheden op gebied van beveiliging en ondersteuning, het .NET framework van Microsoft biedt ons als ontwikkelaars uitgebreide keuze en mogelijkheden in de ontwikkeling van jouw oplossing.

In tegenstelling tot veel open-source projecten heeft Microsoft een roadmap voor de toekomst, zodat wij nu en in de toekomst werkbare oplossingen kunnen bieden.

Vanaf de start is Allscan Microsoft partner, dit betekent dat wij naast software ontwikkeling ook software van Microsoft kunnen bieden. Ben je op zoek naar Microsoft producten zoals Windows, Office, CRM, Dynamics? Ook deze produkten kunnen wij leveren.
Sophos

Sophos

Sophos biedt complete beveiliging zonder complexiteit, Sophos heeft de focus op het leveren van de beste IT en data beveiliging voor bedrijven. Sinds 1980 maakt Sophos encryptie en antivirus producten, vandaag beveiligt deze software meer dan 100.000 bedrijven en 100 miljoen gebruikers in ruim 150 landen. Sophos bouwt deze producten zo, dat er geen complexiteit is bij het gebruiken en implementeren.

Sinds 2013 mag Allscan zich Sophos partner noemen, dit betekent dat wij naast software ontwikkeling ook complete beveiliging van jouw bedrijf bieden, zodat alle gegevens die je vastlegt ook beschermd zijn tegen diefstal en ongeoorloofde mutaties. Ben je op zoek naar uitstekende beveiliging van jouw bedrijf met behulp van Sophos? Neem dan eens een kijkje op de website www.sophos.com.
Zebra
Intermec
Datalogic

Barcode apparatuur

Allscan levert ook barcode gerelateerde apparatuur tegen scherpe prijzen. Barcode scanners, handterminals, kassasystemen, etikettenprinters, labels, ribbons kun je ook bij Allscan bestellen.

Bij het maken van softwareoplossingen komen dikwijls allerlei identificatie behoeftes kijken, onze ontwikkelaars zijn al vanaf 1998 bezig met software oplossingen in verschillende bedrijfsprocessen. Vaak zijn bij oplossingen ook bepaalde identificaties nodig om snel en efficient te kunnen werken. Dankzij diverse partnerships kunnen wij onze klanten totaaloplossingen bieden met software in combinatie met de vereiste hardware.


Neem gerust contact met ons op, het is de eerste stap naar een goede oplossing!