Allscan maatwerk
Eenvoudige software oplossingen die werken

Allscan maakt de door jou gewenste software oplossingen, voor pc, tablet en smartphone. Met maatwerk van Allscan kunnen gegevens efficiënt ingevoerd worden. Stel (mobiel) bedrijfsgegevens beschikbaar aan medewerkers of klanten. Door de informatie direct in te laten voeren door klant, medewerker of consument bespaar je een hoop tijd, heb je snelle verwerking van gegevens en direct toegang tot de informatie vanaf het moment dat het mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden en de automatisering voor jou werkt.

Een oplossing van Allscan vormt een uitstekende basis voor de toekomst. Wij houden nieuwe ontwikkelingen sterk in de gaten en realiseren de ideale en meest kosten efficiënte oplossing.

 Wanneer kies je voor maatwerk

Bij het kiezen van een software oplossing wordt je vaak overspoeld met mogelijkheden. Hierdoor is het vaak moeilijk een juiste keuze te maken. Daarnaast zijn niet alle oplossingen kwalitatief even goed of lopen ze achter op techniek, waardoor je niet kunt doen wat je ermee wilt doen.

Voor vele bedrijfsprocessen en specifieke branches bestaan er standaard software oplossingen en ERP/CRM systemen waarmee je het grootste gedeelte van je werk kunt uitvoeren. Voordelen hiervan zijn dat deze systemen tijd besparen, relatief goedkoop zijn en vaak uitgebreide mogelijkheden bieden voor het proces waarvoor het gemaakt is.

Nadelen voor standaard software of configureerbare ERP/CRM systemen zijn er genoeg oa. lastige integratie, vaak moet jouw hele proces op het systeem toegepast worden ipv andersom, er is geen duidelijke strategie, onderhoudskosten, licenties etc. Dit is dan ook waar maatwerk uitblinkt.

 De voordelen van maatwerk

Je krijgt precies wat je wilt hebben, op maat gemaakt en nauwkeurig ingericht zoals het in jouw visie moet werken. Lang wachten op een oplossing is niet aan de orde, omdat de software voor jou precies op maat is gemaakt zijn veel aanpassingen snel te realiseren.

In de praktijk komt het erop neer dat wat je wilt automatiseren, met maatwerk gebouwd kan worden. Dit kan zijn een unieke service aan jouw klanten, koppelingen met bestaande systemen, op maakt gemaakte rapportages of overzichten, mobiele applicaties of websites. Maatwerk kan bovendien vaak koppelen met bestaande systemen, zodat onze oplossingen naadloos geïntegreerd worden in jouw proces met gebruiksgemak voorop.

Maatwerk is kostbaar, bedenk daarom altijd een voordeel voordat je aan maatwerk ontwikkeling begint, stel de juiste doelen van de software . Behandel maatwerk software als een investering in jouw organisatie.

 Gebruikte tools en technieken

Bedrijfscontinuïteit is belangrijk, oa. afhankelijkheden van leveranciers spelen hierbij een rol. Zo geldt dit ook bij het kiezen van de juiste technologie voor jouw bedrijf. Dit is vaak een technische aangelegenheid. Bij Allscan bouwen wij onze maatwerk oplossingen voornamelijk op het Microsoft Windows platform in de ontwikkelstudio Microsoft Visual studio met een Microsoft SQL server database om de gegevens in op te slaan.

Uiteraard hebben wij als software ontwikkelaars ook uitgebreide kennis op en van het web, HTML, CSS, javascript, social media en integratie. Nu mobiele telefoons en tablets algemeen geaccepteerd zijn en er vrijwel overal beschikking is over mobiel internet, maken wij veel web-based oplossingen toegespitst op gebruik van deze apparaten. Uiteraard ontwikkelen wij ook traditionele Windows applicaties en Apps voor Android of iOS

 Mogelijkheden en functionaliteiten

Afhankelijk van jouw specifieke eisen kunnen wij bepaalde onderdelen van onze maatwerk oplossingen (her-)gebruiken om jouw oplossing kosten efficiënt mogelijk te maken.

Wij hebben o.a. oplossingen voor de volgende processen

 • Websites met en zonder CMS, SEO tips, Analytics, E-mail, Hosting
 • Opstellen en verzenden van nieuwsbrieven
 • Facturatie systemen die automatisch facturen versturen
 • Project registratie die via het web ingevuld kan worden
 • Inspectie registratie in het veld op een tablet of smartphone
 • Rapportages die opslaan naar pdf, word en excel
 • Dashboards met interactieve charts voor heldere overzichten
 • Klantportalen waar klanten zelf gegevens invullen en opvragen
 • Planning van contracten, inspecties en routes
 • Datakoppelingen tussen bedrijven en systemen
 • Urenregistratie en declaraties voor werknemers
 • Veldwerkmodules voor projectregistratie in het veld

Neem gerust contact met ons op, het is de eerste stap naar een goede oplossing!