Terug naar lijst

 Volledig automatische temperatuur registratie

4 November 2014

Overal worden temperaturen gelogd, vaak vanuit wetgeving of certificering zijn temperatuur logs benodigd. Of het nu de koelvitrines zijn of jouw bestelbus wanneer je een koerier bent. Waarschijnlijk gebruik je daar nu een temperatuur meter voor waarbij je de temperaturen handmatig noteert of waarbij verdere verwerking van de data een handmatige actie vereist.

Met de Blue Maestro Tempo Environment monitor heb je een permanente oplossing beschikbaar voor het automatisch loggen van temperaturen, luchtdruk en vochtigheid. Je hoeft met deze apparaten geen handmatige lijsten meer bij te houden. Beter is nog dat deze loggers volledig automatisch de temperatuur loggen op ingestelde intervallen. Volledige logging en monitoring van temperaturen om de 5 minuten.

Voor het uitlezen van de tempo loggers gebruik je de gratis Blue Maestro Tempo app en lees je met behulp van een smartphone of tablet computer de loggers uit. Maar wat nu als je deze temperaturen ook wilt verwerken in jouw eigen rapportages en software oplossingen?

Allscan heeft in opdracht van AWS, Afvalwater Services de gehele communicatie met de Tempo loggers geautomatiseerd, zodat wij in een keer alle tempo loggers kunnen uitlezen die in bereik zijn. Alle gelogde temperaturen worden automatisch verwerkt in een centrale oplossing via het web.

Allscan kan door deze ontwikkeling uitgebreide software oplossingen bieden in combinatie met smartphones, tablets en andere Bluetooth (LE) gebaseerde apparatuur zoals deze temperatuur, luchtdruk, en vochtigheid meters, hartmonitors, smartwatches, fitness trackers en andere 'smart' devices. Deze worden uitgelezen met op maat ontwikkelde apps en services voor jouw ideale oplossing.

Permanente logging en monitoring van temperaturen op een centrale plek is hiermee mogelijk geworden. Het enige wat je hoeft te doen is met een smartphone of tablet en een op maat ontwikkelde app (Android) van Allscan te gebruiken i.c.m. deze Blue Maestro Tempo loggers.

Je bespaart een hoop tijd en moeite. Je hebt automatisch een volledige log van temperaturen beschikbaar in jouw eigen (of door ons ontwikkelde) systeem of rapportages, zonder dat je hier enig omkijken meer naar hebt. Wil je meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van deze loggers?


Neem gerust contact met ons op, het is de eerste stap naar een goede oplossing!